Yaz...Tatil...

Yaz dediğinizde ilk akla gelen tatilin habercisidri benim için mayıs aylarının sonlarına doğru başlarım turların programlarına bakınmaya nerelere gidilir geçen seneki paylaşımlardan akla gelenler araştırılır.

Bu sene sevgiliye bıraktım açıkçası biraz nasıl olacağı rotanın ne olacağı konusunu. Tanıştığımız günden beri sürekli anlattığı çocukluğundan bugüne kadar bir dönem orda evlerinin de bulunmasından bir Datça tutkunu kendisi. Bu sene sende görmelisin dedi. Benim istediğmde tam bir macera dolu sadece bir noktada geçen git gelli bir tatil değil gezmeli tozmalı herşeyiyle tadını çıkarmalı olmasıydı.

Veeee rota belirlendi arabamızı mini karavan haline getirip 11/07/2009 cumartesi sabaha karşı yola çıktık. Rotamız Bodrum-Akyaka-Marmaris-Datça-Dikili idi. Akyaka ve Dikili sonradan eklendi görmek ve ziyaret etmek istediklerimizden dolayı.


Güzeldi eğlenceliydi ve dop doluydu şimdilerde her bir saatini ve dakikasını sevgiliyle hatırladığımızda ikimizin yüzündede harika birer tebessüm oluyor.


Bu tatil baş başa yaptığımız son ve macera dolu bir tatildi. Umarım zamanı geldiğinde daha kalabalık bir aile olrak daha sakin ama bu güzel tatilin tadına nice tatiller yaşarız :)






Bodrum Bitez

Datça Haytbükü




Datça Palamutbükü

3 yorum:

gossipworld dedi ki...

tatili aynı tarzda geçirdiğimiz için çok iyi anlıyorum.Yaşadıklarını dilerim önümüzdeki yıllarda çok daha iyi güzellikte geçirirsin.Tabi kojaman bir aile olarak.yani bilmiyorum teyse olmak istiyorum ben....

ayshe dedi ki...

Biraz daha zamanı var bir dahaki yaz bakalım bakalım neler olucak...

paNDuf dedi ki...

Ayşecim inanmıyorum..
Bahsetmedim ama tatilin son 4 günü dikilideydik. Bizim aşkımızın en sağlam temelleri orada atıldığı için 3 sene önce her yaz uğramadan edemiyoruz. Dikili anıları ve fotografları için çok özel bir yazı hazırlamayı planlıyordum bir de baktım sende geçmişsin oradan. Ne tesadüf, ne güzel tesadüf..
Panduf