Bolu Düzce Yolcuları...

İlk istikamet sevgilinin ailesinin yaşadığı memleketi Bolu'yaydı. Yemyeşil ormanları ve temiz havasıyla ayağımızı yere basar basmaz şahane bir göleti ve yemyeşil kalemle çizilmiş gibi görünen ormanları ile çok güzel küçük bir yayla köyüne gittik. Orda çok çok yaşlı bir çam ağacının şemsiye gibi dallarının altında şahane bir piknik yapıp sevgiliyle bol bol görüntüleri havayı herşeyi bir güzel sindirdik içimize. Akşam çok eğlenceli ve komik olan dayı, sevimli eşi yengemizle ve kuzenleri ile birlikte çok keyifli bir gece geçirdik.

Sabahta ablamın yaşadığı Düzce'ye gittik. 2 aydır ablamı ve yiğenlerimi görmüyordum. Annemde onları ziyarete gitmişti ve pazar günü dönücekti. Yemyeşil ağaçları ve minik bir bostanıyla ablamın bahçesine bir güzel yayıldık dalından sebze-meyve topladım. Yedik içtik bol bol oksijen depoladık. Bu iki güzel günün sonunda emeği geçen herkese ama herkese çok teşekkür ederim.



Amaaaa o güzel iki günün sonunda evime dönerken maalesef yukardaki resimde ki sahnenin aynısını yaşadık. İlkini atlattık hadi şehirler arası yoldur haftasonudur Ramazan öncesidir insanlar dönüş yapıyor dedik sorunun ne olduğunu anlamadan yolun açıldığını gördük devam ettik. İlk durak annemi evine bırakmaktı. Sonrasında yarım saatlik bir yolumuz vardı eve dönüş için.
Amaaaa oda olmadı. Demin de dediğim gibi şehirler arasındaki yoldan bunu belki anlaşır hale getiren bir durum vardır ama İstanbul gibi kooooocaman bir metropol şehirde ve bu şehri ikiye ayıran bu denizi aşmamaız gereken sadece 2 seçenekten birini hangi akla hizmet insanları madur edicek şekilde kapatırsını ey insanlığı saygıyı tamamiyle unutmuş yetkililer.
Tabiki bu işide bizim için yapıyorsunuz ama böle olmaz hizmet için yaptığınız bu insanları bu kadar madur edemessini hakkınız yok!
En sinir bozucu haliyle atlattığımız trafikten sonra evimize ulaştık. Şuanda 4 saatlik uykuyla yakta durmaya çalışıyorum heran uyuyabili pozisyondayım.
2 günlük kısa ama bol dinlenceli ve keyifli tatilimiz bize o kadar iyi gelmiş ki uykusuzlağa rağmen sevgili ve ben bugün çok keyifliyiz. Bizi yıldıramadın trafik yılmıycaz bu güzel küçük kaçamaklarımız devam edecek bekle bizi :))

2 yorum:

svl dedi ki...

günaydınn...Neşeniz daim olsun canım...

ayshe dedi ki...

teşşekkür ederim herkesin herkesin öyle olsun :)